sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlertă pe Litoral: Substanţe periculoase în apa Mării!

Alertă pe Litoral: Substanţe periculoase în apa Mării!

-

Este alertă în Marea Neagră din cauza poluării. Conținutul de substanțe nocive din apa mării a depășit norma, de 60 de ori.

CITEŞTE ŞI: Începe programul „Litoralul pentru toţi”: Ce preţuri vor fi

Specialiștii fac acum măsurători şi prelevează probe de apă, chiar înaintea începerii sezonului estival.

La doar 400 de kilometri distanţă de Constanţa, conținutul de substanțe nocive din apa mării a depășit norma, de 60 de ori. Alarma a fost dată de vice-guvernatorul interimar al Sevastopolului, Evgeniy Gorlov la o ședință a guvernului orașului, potrivit Antena 3 CNN.

El a spus că nivelul de substanțe nocive din apa de mare în zona Uhsakova Balka este de 60 de ori mai mare decât ar fi în mod normal.

Sezonul estival este planificat să se deschidă pe 16 iunie

Până la deschiderea sezonului estival, experții care prelevează probe din Marea Neagră așteaptă stabilizarea temperaturilor ca apoi să ia din nou probe de pe fundul mării pentru a identifica ce substanțe sunt cele la care este depășită concentrația și care ar fi la nivelul sigur pentru cei care intră în apa mări.

Din cauza creșterii acestor indicatori, care deja se observă, autoritățile vor să analizeze și deversările de deșeuri menajere lichide.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...