Drulă: Toți oamenii PSD sunt pe drojdie, de-aia vor să mărească taxe

Președintele USR, Cătălin Drulă, a vorbit despre scandalul de corupție în care este implicat Dumitru Buzatu. Potrivit acestuia, „toți oamenii PSD sunt pe drojdie, de aia vor să mărească taxe”.

„Această speță a domnului Buzatu ne arată exact pentru ce vrea Marcel Ciolacu să crească taxele și noi o spunem de un an și jumătate, de doi ani, de când e Marcel Ciolacu cu PNL la guvernare, că se va ajunge aici. Această clientelă de partid hapsână, nesătulă, care se îndestulează în cel mai bun caz din sinecuri, din tot felul de posturi plătite legal, dar mai des din astfel de șpăgi, din contracte prost făcute, din contracte cu dedicație, din BMW-uri prietenul cuiva, din asfalt care lipsește, toată această clientelă are nevoie de bani. De aceea vrea domnul Ciolacu să crească taxele”, a transmis liderul USR la Digi24.

Cătălin Drulă susține că Marcel Ciolacu ar trebui să le spună celor din partid „să rămână pe drojdie în ce privește șpăgile”.

„Am preluat expresia de la domnul Buzatu, care a spus că «e pe drojdie», adică i se terminaseră șpăgile anterioare. Marcel Ciolacu nu face asta și nici nu poate să o facă. Dacă ar face-o, a doua zi n-ar mai fi președinte la PSD, pentru că asta e rațiunea de a exista a PSD și a PNL – aceste rețele care se mufează la banii statului, și eu am văzut de aproape, și care nu pot fără acești bani publici”, a mai spus Drulă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.