Drulă: Legea PSD-PNL a pensiilor este o minciună cap-coadă

Opoziția a criticat noua lege a pensiilor adoptată de Camera Deputaților. Este o minciună cap-coadă, a spus liderul USR Cătălin Drulă.

„Legea votată astăzi este o minciună cap-coadă, pentru că asta s-au obișnuit să facă: să-i mintă pe pensionari și să-i folosească în scop electoral ca o masă de manevră. De 30 de ani tratează pensionarii cu lipsă de respect. Bineînțeles, pensiile trebuie să fie la un nivel decent, dar pentru asta, în primul rând, trebuie o reducere a jafului de la stat, a cheltuielilor inutile, o reducere a pensiilor speciale. Mai trebuie ceva, fără de care niciun stat din lumea asta nu poate să crească veniturile cetățenilor: creștere economică”, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

Potrivit sursei citate, noua lege a pensiilor trebuia, conform jaloanelor din PNRR, să intre în vigoare la 31 martie 2023.

„Pentru că PSD și PNL au făcut praf bugetul țării au amânat intrarea ei în vigoare pentru 1 septembrie 2024, iar acum îi mint pe pensionari că au bani pentru a le acorda majorările promise”, a mai spus liderul USR.

Proiectul a fost aprobat de deputați cu 192 de voturi „pentru”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.