Ciolacu le-a dat două teme miniștrilor pentru luna decembrie

Premierul Marcel Ciolacu le-a dat două teme membrilor Cabinetului pentru începutul lunii decembrie: bugetul pe 2024 şi reorganizarea ministerelor.

„Am şi două teme pentru început de decembrie pentru toţi membrii Guvernului: bugetul pe 2024 şi reorganizarea ministerelor. Vreau să prioritizaţi atât proiectele de investiţii, cât şi resursele umane din instituţiile pe care le gestionaţi. Ne bazăm pe oamenii care pot face performanţă şi pe investiţiile care pot crea cele mai mari efecte de multiplicare, ca să ştiu sigur că în bugetul pe anul 2024 va fi tot cel puţin 7% din PIB alocat pentru investiţii”, le-a transmis Ciolacu miniştrilor, la şedinţa de Guvern de miercuri.Totodată, el le-a cerut autorităţilor locale să rămână în alertă de minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie.

„Urmează vacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, Ziua Naţională. Cer tuturor autorităţilor locale să fie în alertă acolo unde vremea rămâne încă potrivnică şi să acţioneze rapid în caz de urgenţă. Sper ca toţi românii să se bucure în linişte de aceste zile şi mai ales de Ziua Naţională. Le doresc, alături de familie, să ne arate cum se sărbătoreşte româneşte”, a încheiat prim-ministrul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.