Ciolacu: Este nevoie de o nouă legislaţie antidrog care să răspundă eficient realităţii dure de astăzi

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că este nevoie de o nouă legislaţie antidrog. „Ne trebuie o abordare diferită, să intervenim cu tărie şi hotărâre ca să umblăm şi la cauză, nu doar la efecte”, afirmă șeful Executivului.

„Discutăm şi despre lista priorităţilor legislative ale Guvernului pentru actuala sesiune parlamentară. Iar aici, pe lângă reforma sistemului de asistenţă socială, vorbim despre măsurile de reducere a evaziunii fiscale şi despre cele privind reorganizarea extinsă a administraţiei. Este obligatorie eficientizarea aparatului de lucru şi comasarea unor instituţii care sunt total anchilozate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit premierului, o urgenţă majoră o reprezintă combaterea traficului şi consumului de droguri.

Altă urgenţă majoră este în privinţa legislaţiei privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri. Este evident nevoie de o nouă legislaţie antidrog care să răspundă eficient realităţii dure de astăzi şi să transpună normele şi bunele practici europene. Aştept acest proiect din partea colegilor de la Ministerul de Interne, Justiţie şi Ministerul Sănătăţii. Ne trebuie o abordare diferită, să intervenim cu tărie şi hotărâre ca să umblăm şi la cauză, nu doar la efecte, şi să trecem la destructurarea reţelelor de traficanţi”, a precizat premierul.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.