vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, despre prețul la energie de la 1 ianuarie: „1,3 va fi...

Ciolacu, despre prețul la energie de la 1 ianuarie: „1,3 va fi tariful… aceasta a fost linia roşie a noastră!”

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că tariful maxim la energie electrică în vigoare de la 1 ianuarie 2023 va fi de 1,3 lei pe kw, menţionând că, dacă Guvernul nu va lua această decizie, o va lua Parlamentul.

„Maximum 1,3 va fi tariful dumneavoastră, chiar dacă depăşiţi 200 kw. Aceasta a fost linia roşie a noastră. Va fi în Monitorul Oficial până la 1 ianuarie, va fi în vigoare. Dacă nu se face la Guvern, o trec prin Parlament şi tot o trec până la urmă. Regularizarea se va face în februarie cu încadrarea în consum. Tariful maxim va fi 1,3. E posibil şi să scadă, să fie şi tarife mai mici”, a declarat Ciolacu, la România TV.

Potrivit lui Ciolacu, sunt în jur de 8,7 milioane de consumatori, dintre care 8 milioane se încadrează în consumul de până în 255 kw pe lună şi 700.000 consumatori depăşesc acest prag.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Primar, agresat de un preot şi presupusa sa amantă

0
Un preot din Cernavodă l-ar fi agresat fizic pe primarul orașului, Liviu Negoiță (PNL), la ceas de seară. Omul bisericii ar fi fost surprins cu amanta sa. CITEŞTE ŞI: Laura Hant, președinta Asociației Mihai Eminescu Viena, susținere pentru primarul Iașului:...