Budăi, despre renegocierea procentului din PNRR pentru pensii: „M-am săturat de cei care ne spun că nu se poate”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune despre renegocierea PNRR în privinţa pensiilor că „s-a săturat de toţi cei care ne explică şi ne spun nouă cum nu se poate face”.

”Eu m-am săturat de toţi cei care ne explică şi ne spun nouă cum nu se poate face. Eu nu o să încetez nicio clipă să mă bat şi PNRR, vă garantez că va fi modificat, într-un sens sau altul. Nu modificat, haideţi să clarificăm, modificare poate înseamnă prea mult. (..) Nu ne dorim să scoatem o reformă şi să introducem altă efortă, nu ne dorim să punem în pericol aplicarea PNRR-ului, dar anumite tâmpenii, şi o spun cu toată responsabilitatea, anumite asumări, fără niciun fel de profesionalism, să scrii tu într-un document oficial al României, către Comisia Europeană, să foloseşti expresia pensii speciale, putem folosi oricine, în comunicarea publică, nu specialişti, nu eu, oricine altcineva, jurnalişti, cetăţenii care nu au legătură cu sistemul de pensii. (..) dar nu un Guvern care îşi asumă o reformă până în 2070”, a declarat ministrul Muncii, la Antena 3.

Reacția ministrului vine după ce europarlamentarul Corina Crețu a reamintit răspunsul dat de Comisia Europeană, care a precizat că modificarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă că această modificare se poate face doar în situaţii excepţionale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.