marți, mai 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăBoloş despre cardurile pentru ajutorul social: Mai avem de distribuit aproximativ 1,3...

Boloş despre cardurile pentru ajutorul social: Mai avem de distribuit aproximativ 1,3 milioane

-

Aproximativ 1,3 milioane de carduri pentru ajutorul social pentru alimente, din totalul de 2,5 milioane, mai trebuie distribuite către populație, a anunțat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

„Avem un nr de 12.143 de carduri încărcate, au fost emise în cursul săptămânii trecute, şi încă 353.000 de carduri urmează să fie distribuite până vineri. Luni se încarcă cele 353.000 de carduri şi mai urmează 480.000 de carduri, care vor fi emise şi încărcate cu aceeaşi ritmicitate. Într-adevăr, mai avem de distribuit un număr de aproximativ 1,3 milioane, ritmul creşte pentru emitere şi distribuţie”, a declarat Boloș, potrivit News.ro

Potrivit sursei citate, această tranşă întâi, aferentă lunii iunie şi iulie va fi rezolvată până la finalul lunii iulie, în totalitate.

”Avem banii în cont, 700 de milioane de lei, viraţi de Ministerul Finanţelor, şi pe măsură ce se emit facem aceste încărcări. Îi asigur pe cei peste 2,5 milioane de beneficiari că tot ce înseamnă drepturile lor va fi soluţionat”, a adăugat Boloş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Radu Mazăre vrea să plece din România: Unde intenţionează să stea

0
Fostul primar al Constanței a fost eliberat condiționat, după cinci ani petrecuți la închisoare și a spus unde va pleca în vacanță. CITEŞTE ŞI: Măsurile PSD duc la creșterea veniturilor românilor și în zonele cu salarii mici. VEZI județele care...