Dăncilă i-a trimis un mesaj privat lui Iohannis. Ce răspuns a primit

Dăncilă și Iohannis, contracandidați la alegerile prezidențiale
Dăncilă și Iohannis, contracandidați la alegerile prezidențiale

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a anunțat, vineri, că i-a trimis un mesaj privat condracandidatului său la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, pentru a-l chema la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, care va începe la ora 20.

„Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreț că „avem deja răspunsul de două săptămâni”. Eu, totuși, insist. I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului. Domnule președinte, românii vă așteaptă!”, a transmis Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Alegeri prezidențiale. Klaus Iohannis trage linie la Bacău

Pe de altă parte, aflat în turneu electoral la Bacău, Iohannis a declarat, ca o concluzie a campaniei electorale din cele două tururi, că românii îşi doresc „să scape de PSD”.

„Încă nu am făcut un bilanţ, dar vă spun două-trei lucruri care îmi vin direct în minte. Este o campanie pe care o consider foarte bună. Am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună. Am ajuns în aproape 30 de judeţe. Am avut întâlniri cu peste 100.000 oameni în total. Personal şi direct am interacţionat cu câteva zeci de mii de români, deci, o campanie şi foarte intensă, dar şi foarte bună. Ca să tragem linie şi să adunăm ce vor românii, pot să vă spun foarte clar: românii vor să scape de PSD”, a susţinut Klaus Iohannis.

Acesta nu a dorit să comenteze modul în care a făcut campanie electorală preşedintele PSD, Viorica Dăncilă: „Pe contracandidata mea o las să îşi facă singură campanie. Am spus din capul locului că în această campanie vreau să întâlnesc cât mai mulţi oameni pot să întâlnesc şi am reuşit. Chiar am reuşit. O astfel de campanie este o ocazie extraordinar de bună de a te întâlni cu oamenii, de a intra în contact direct cu oamenii şi asta am făcut timp de o lună şi jumătate, cât au ţinut campaniile. Sunt foarte foarte bucuros şi mulţumit că am făcut lucrul acesta”.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai spus că nu a ales întâmplător să încheie campania în Moldova, unde în primul tur a câştigat alegerile în cinci din şase judeţe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here