Urmașul lui Nicușor Constantinescu la șefia Consiliului Județean Constanța, găsit incompatibil de ANI

urmașul lui Nicușor Constantinescu

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că Marius – Horia Țuțuianu (PSD), urmașul lui Nicușor Constantinescu la șefia Consiliului Județean Constanța s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 decembrie 2012 – 30 martie 2016.

Inspectorii de integritate susțin că în perioada respectivă a exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială, potrivit unui comunicat al instituției.

Urmașul lui Nicușor Constantinescu poate contesta decizia în instanță

”De asemenea, pe perioada exercitării mandatului de consilier județean, între Consiliul Județean Constanța și S.C. Lantana Style S.R.L., societate în cadrul căreia soția persoanei evaluate a exercitat calitatea de asociat unic și administrator, s-a derulat un acord – cadru privind furnizarea de solarii complet echipate, în valoare de 100.000 lei”, se mai precizează în sursa citată.

Țuțuianu are posibilitatea de a contesta în instanță raportul prin care ANI l-a găsit incompatibil. Dacă judecătorii vor confirma decizia Agenției, urmașul lui Nicușor Constantinescu, Marius Țuțuianu va fi demis de la șefia CJ Constanța și nu va mai putea ocupa o funcție publică vreme de trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

*