UPDATE S-a reluat traficul feroviar pe Magistrala 400, cu locomotive Diesel. Un copac s-a prăbușit pe calea ferată

Trafic feroviar oprit

Traficul feroviar este oprit la această oră pe Magistrala 400 Brașov – Miercurea Ciuc, după ce un copac s-a prăbușit peste calea ferată în apropiere de Băile Tușnad.

Echipele de intervenție ale Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA acționează între stațiile Bicsadu Oltului și Băile Tușnad pentru tăierea și îndepărtarea unui arbore care s-a prăbușit pe calea ferată.

UPDATE Circulația s-a reluat cu locomotive Diesel

De la ora 16.00 circulația trenurilor pe segmentul Bicsadu Oltului – Băile Tușnad – Tușnad Sat se desfășoară cu tracțiune Diesel. Primele trenuri care vor tranzita zona menționată dublate cu locomotivă Diesel sunt R 4517 care circulă pe relația Brașov – Siculeni, și IR 1645 care circulă pe relația Brașov – Târgu Mureș Sud.

După eliberarea gabaritului se va acționa cu două drezine pantograf pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, care a fost ruptă de copacul prăbușit. Pentru a permite accesul cu utilajele de intervenție în zona afectată, trenul Regio 4517 a fost  oprit temporar în stația Bicsadu Oltului, a informat CFR SA duminică după amiază.

Trafic feroviar oprit. Se aduce o locomotivă Diesel

De asemenea, va fi îndrumată în stația Bixadu Oltului o locomotivă Diesel cu care se va circula pe segmentul Bicsadu Oltului – Băile Tușnad până la finalizarea deranjamentelor la linia de contact, înlocuirea componentelor avariate și repunerea sub tensiune a linie de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ