Pe drumul național dintre București și Suceava au fost prinși într-o singură zi peste 800 de șoferi care au depășit viteza legală

radar 270 de radare
Zi de zi, polițiștii rutieri din întreaga țară încalcă drepturile conducătorilor auto, prin calcularea ilegală a vitezei autoturismelor

Peste opt sute dintre şoferii care au circulat, sâmbătă, pe Drumul Naţional 2 au încălcat regulile de circulaţie, 669 dintre aceştia depăşind viteza legală.

Aproape 150 de permise au fost reţinute de către poliţişti. Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de către reprezentanţii Poliţiei Române, în cursul zilei de sâmbătă, au fost depistaţi 822 de şoferi care circulau pe DN 2 (drumul național care leagă Bucureștiul de Suceava) şi au încălcat regulile de rutiere. Dintre aceştia, 669 au depăşit viteza regulamentară.

Au fost reţinute 148 de permise de conducere, dintre care 132 pentru depăşirea vitezei corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h. De asemenea, a fost constată şi o infracţiune: o persoană a fost depistată conducând în stare de ebrietate.

Cu o zi înainte, peste trei sute de şoferi care au greşit au fost prinşi pe acelaşi drum. Potrivit poliţiştilor, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic sunt unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ