Dâmbovița: Contestatarii Rovanei Plumb nu mai recunosc acuzațiile aduse

Dăncilă mege la Bruxelles
Foto: Wall-Street.ro

Scrisoarea de protest înmânată la Târgoviște președintelui PSD, Viorica Dăncilă, de către social democrații dâmbovițeni, a făcut valuri doar la nivel național dar nu a avut niciun efect. Cei 49 de membri importanți ai PSD care au cerut îndepărtarea de la conducerea PSD Dâmbovița atât a Rovanei Plumb cât și a fiului acesteia , Andrei Plumb susțin că ar fi fost induși în eroare și nu mai recunosc ce au solicitat în depeșă.

PSD Dâmbovița a transmis, printr-un comunicat de presă, că semnatarii scrisorii au fost induși în eroare și că acum contestă cele scrise în scrisoare. Pe 11 august, mai mulți membri ai PSD Dâmbovița, i-au înmânat președintelui PSD, Viorica Dăncilă, care a fost prezentă la Târgoviște ,  o scrisoare de protest la adresa Rovanei Plumb și a fiului acesteia, Andrei Plumb. Scrisoarea a ajuns și în presă centrală și, conform surselor, ar fi fost semnată de 49 de membri importanți ai PSD Dâmbovița, în special primari din mediul rural. La doar două zile , PSD Dâmbovița anunță că semnatarii scrisorii au fost induși în eroare și nu susțin cele afirmate în scrisoare. „Comitetul Executiv al PSD Dâmbovița a aprobat, marți, 13 august, organizarea unei Conferințe Județene de Alegeri a PSD Dâmbovița, pentru dată de 6 septembrie, în urmă unei propuneri făcute în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD de către președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

Tot în cadrul CEx al PSD Dâmbovița nici unul dintre cei 83 de membri prezenți nu și-a asumat conținutul scrisorii apărute în presă și înaintată conducerii centrale a partidului de către doi colegi.

În cadrul CEx mai mulți semnatari ai scrisorii au afirmat public că au fost induși în eroare cu privire la conținutul acestui document, pe care nu l-au văzut la momentul semnării și despre care li s-a spus că este o solicitare pentru organizarea de alegeri înainte de dată intrării în campania electorală pentru alegerile prezindențiale.”

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

*