Cluj-Napoca: Vicepreşedintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, a demisionat din funcţie

Pata Rât

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Ioan Oleleu (PSD) a demisionat, joi, din funcţie, fără a-şi motiva această decizie, astfel că deliberativul va trebui să aleagă un nou vicepreşedinte din rândul consilierilor, scrie adevarul.ro.

Ioan Oleleu CJ Cluj
Ioan Oleleu

Demisia a fost înregistrată şi transmisă vicepreşedintelui cu atribuţii delegate de preşedinte al instituţiei, Vakar Istvan.

“Astăzi, joi, 7 mai 2015, la registratura Consiliului Judeţean Cluj a fost înregistrată demisia domnului Ioan Oleleu din funcţia de vicepreşedinte al forului administrativ judeţean. Potrivit prevederilor legale în vigoare şi a reglementărilor interne ale instituţiei, documentul a fost înaintat vicepreşedintelui cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vakar Istvan, urmând a fi parcurse etapele prevăzute de Legea administraţiei publice locale şi de Statutul aleşilor locali”, se arată într-un comunicat al CJ Cluj.

Ioan Oleleu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte în şedinţa din data de 25 iunie 2012, prin hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 144/2012, ca urmare a organizării alegerilor locale din 10 iunie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ