Patru mașini făcute praf într un accident în lanț

Șoseaua Colentina
În lipsa gardurilor, mașinile circulă pe linia de tramvai

O persoană a fost rănită în urma unui accident în lanț, produs, joi, pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, în care au fost implicate patru mașini. Potrivit polițiștilor, cauza producerii accidentului este nepăstrarea distanței regulamentare.

Potrivit reprezentanților Poliției, accidentul a avut loc joi, pe DN 67, în zona localităţii Tomşani. În accident au fost implicate patru mașini, iar cauza acestuia este nepăstrarea distanței regulamentare, conform Mediafax.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67 Horezu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 155+200 de metri, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, a avut loc o coliziune faţă-spate între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă”, a anunțat Poliția Română.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei persoane, care primește îngrijiri din partea echipajelor medicale sosite la fața locului.Potrivit polițiștilor, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ