O româncă gravidă a dispărut în Germania. S-au făcut primele arestări în acest caz

FOTO: reportyorym/Pixabay.com
FOTO: reportyorym/Pixabay.com

La sfârșitul anului trecut, în mod misterios, o româncă însărcinată dispărea în Germania. Alexandra R. avea 39 de ani, trăia în Nurnberg și era însărcinată în luna a opta.

Alexandra a dispărut fără urmă din cartierul Nürnberg-Katzwang, după ce a dus-o la grădiniță pe fiica partenerului ei, în vârstă de 2 ani.

Oamenii legii au tras imediat concluzia că a femeia româncă a devenit victima unei crime, deși corpul ei nu a fost găsit nici până în prezent.

Poliția a format o echipă specială compusă din 24 de detectivi, a lansat apeluri publice pentru informații și a organizat mai multe căutări pe scară largă. Ulterior, anchetatorii au solicitat asistență juridică din România.

Interesant este că, la aproape două luni de la dispariția Alexandrei, telefonul ei a fost localizat undeva în Bologna, Italia. Acest detaliu este încă în curs de analiză de către procurori însă.

După luni de zile de investigații și evaluarea a aproximativ 900 de indicii, suspiciunile s-au concentrat asupra fostului ei partener, Dejan B., și a partenerului său de afaceri, Ugur T.

După despărțirea lor din primăvara anului 2022, se pare că Dejan B. a amenințat-o în mod repetat pe Alexandra. Mai mult, firma sa a solicitat suma de 797.227 de euro de la românca noastră. Ea s-a opus cererii și i-a denunțat pe Dejan B. și pe Ugur T.

Organele de anchetă cred că, la data de 9 decembrie de anul trecut, cei doi suspecți au așteptat-o pe Alexandra R., au ucis-o și au ascuns corpul într-un loc încă necunoscut.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.