FRANȚA. Un român plecat la muncă e de negăsit. Familia l-a dat dispărut

FOTO: dozemode/Pixabay.com
FOTO: dozemode/Pixabay.com

Un cetățean român în vârstă de 54 de ani, originar din comuna Iancu Jianu, județul Olt, a dispărut misterios în localitatea Reims, Franța. Situația a pus în alertă atât autoritățile române, cât și pe cele franceze.

Ion Idita, un oltean muncitor, a plecat din România pe 7 septembrie, hotărât să-și caute de lucru în orașul Reims. Cu toate acestea, după doar două zile, bărbatul a dispărut fără urmă, relatează Gazeta de Sud.

Ultima dată a fost văzut pe 9 septembrie, când a decis să meargă la un complex comercial din localitatea în care se afla, cu intenția de a face unele cumpărături. Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de el.

Alertați de situație, apropiații lui Idita au luat legătura cu Inspectoratul de Poliție Județean Olt, care a demarat imediat investigații în acest sens.

Fiica bărbatului a fost cea care a dat alarma, îngrijorată de faptul că tatăl ei nu a mai dat niciun semn de viață după ce a plecat la cumpărături.

Semnalmentele conaționalului nostru sunt următoarele: o înălțime de 1,70 metri, păr grizonat și ochi de culoare verde. Din păcate, la momentul dispariției, membrii familiei nu au putut preciza cu exactitate hainele pe care acesta le purta.

Autoritățile române și cele franceze colaborează acum strâns pentru a rezolva acest caz cât mai rapid și a-l aduce pe Ion Idita acasă, în siguranță.

Oricine are informații care pot ajuta la localizarea bărbatului este îndemnat să contacteze poliția sau să apeleze numărul de urgență 112.

Apelul la solidaritate este deosebit de important în asemenea momente, iar colaborarea cetățenilor poate fi esențială pentru rezolvarea acestor situații. Se speră ca misterul dispariției lui Ion Idita să fie elucidat în cel mai scurt timp și ca acesta să se reîntoarcă în sânul familiei sale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.