Camora către Omrani, după eliminarea CFR Cluj din Liga Campionilor: „Dacă ai ofertă bună, pleacă!”

Omrani

La 24 de ore după eliminarea de la Praga,  căpitanul CFR Mario Camora îl sfătuiește pe Omrani să plece de la Cluj dacă are o ofertă mai bună. Presa a scris că Celtic ar dori să-l transfere pe atacantul clujean, dar coechipierii de la CFR știau de o ofertă din China

La nici 24 de ore după eliminarea de la Praga, opt dintre jucătorii lui CFR Cluj își trăgeau sufletul în jacuzzi-iul din centrul spa de la hotelul patronului dinamovist Ionuț Negoiță.

Omrani, ofertă din China

Șapte dintre jucătorii CFR-ului, între care i-am remarcat pe căpitanul Mario Camora, dar și pe Andrei Burcă, Mario Rondon și Mateo Susic au intrat în jacuzzi-ul de la Rin Grand Hotel joi, puțin după ora 19. Discuția s-a animat zece minute mai târziu când și-a făcut intrarea și atacantul Billel Omrani.

Ai ofertă bună? Pleacă, nu sta! Ce vârstă ai, 26 de ani? Să știi că trenul vine o dată, vine și a doua oară, dar a treia oară nu mai vine! Sau dacă vine, merge la Sănătatea Cluj”, i-a zis căpitanul Camora lui Omrani. Replica a stârnit râsete din partea coechipierilor, dar zâmbetul atacantului CFR a fost puțin forțat. GSP a scris recent că Omrani ar putea fi transferat la Celtic Glasgow, dar jucătorii CFR păreau a ști despre o ofertă venită din China.

LĂSAȚI UN MESAJ