Bărbat acuzat că a omorât cu un ciocan o artistă din Marea Britanie, reținut în Cluj

Un bărbat de 27 de ani, din Dej, judeţul Cluj, acuzat că a omorât o femeie care avea o galerie de artă, în Marea Britanie, a fost ridicat, miercuri, de acasă, de poliţişti, care au pus în aplicare mandatul european de arestare emis pe numele clujeanului.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR şi cei de la IPJ Cluj au percheziţionat, miercuri, domiciliul bărbatului din Cluj, suspect că a omorât, în 2013, o femeie din Marea Britanie, în localitatea Bosham.

Cristian Sabău, în vârstă de 27 de ani, este din Dej, el fiind acuzat că în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2013 a omorât-o cu un ciocan pe Valerie Graves, deţinătoarea unei galerii de artă, în localitatea Bosham, din Anglia.

Poliţiştii au pus în aplicare şi mandatul european de arestare pe numele tânărului, emis de autorităţile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului.

La percheziţie au participat şi patru poliţişti din Anglia.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Ba te doare minte ce vezi
    Tara aia ofera drepturi pe care nu le gasesti in Romania
    nu are logica dece sa faci astfel de lucruri neiertatoare
    iti ofera dreptul la munca
    iti ofera dreptul la viata
    iti ofera protectie
    iti ofera dreptul la a 2 a sansa in viata si nu mai este logica ca om sa faci un lucru ca acesta trist de pacat sa ei viata altcuiva nu este de iertat,dar fiecare cum isi pretuieste viata asa va primi inapoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.