UPDATE/Un șofer băut a intrat pe contrasens, a rănit două persoane și a fugit de la locul accidentului

sursa: Politia Romana

Un şofer de 20 ani, din Galați, a fost reţinut de poliţişti, după ce s-a urcat băut la volan și a băgat două persoane în spital. Bărbatul a părăsit locul faptei, însă a fost găsit de polițiști. Șoferul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Șoferul care a rănit două persoane și a fugit de la locul accidentului a fost arestat pentru 30 zile.

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc, pe 1 mai, în jurul orei 18.50. Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția străzilor Basarabiei și George Coșbuc, unul dintre conducătorii auto implicați părăsind locul faptei.

„Din primele verificări a reieșit că, ajuns la intersecția mai sus menționată, aceasta ar fi pătruns cu autoturismul pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat, de 30 de ani. Acesta și un pasager au suferit leziuni și au fost transportați la spital.La scurt timp, a fost identificat și conducătorul auto care a părăsit locul faptei, un tânăr, de 20 de ani. A fost testat alcoolscopic rezultând valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunțat IPJ Galați.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, in cursul zilei de astăzi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

În plus, șoferul fugar a fost sancționat si contravențional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr 3/2020.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.