Primării și consilii județene, premiate la Gala Fondurilor Structurale

Primăria Sibiu foto : Facebook
Gala Fondurilor Structurale
Primăria Sibiu

Mai multe proiecte cu finanțare europeană implementate de primării și consilii județene au fost premiate luni la Gala Fondurilor Structurale.

Premiile au fost acordate pe 10 secțiuni — Bucuroși de oaspeți, Verde la proiecte, Școala face omul OM, Administrație user-friendly, Cu impact INCLUS, Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor, Schuman-ul european în Poiana lui Iocan, Out of the (innovation) box, Impact Macro la nivel Micro, Infrastructura…pe catwalk.

Printre câștigătorii recompensați la Gala Fondurilor Structurale s-au aflat: la secțiunea „Bucuroși de oaspeți”, unde au fost 15 înscrieri, Primăria Alba Iulia, Primăria Sibiu, Agenția de Dezvoltare Durabilă Brașov. La secțiunea „Verde la proiecte” au fost depuse șase proiecte de organizația ecologistă Mare Nostrum, Romsilva — Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, Primăria Mizil, iar la secțiunea „Școala face omul OM”—17 proiecte ale fundației Tineri pentru tineri, Ministerului Educației Naționale și Inspectoratului școlar județean Alba.

La secțiunea Administrație user friendly au fost înscrise 11 proiecte, iar premii au primit Institutul Național de Statistică, Prefectura Constanța, Consiliul Județean Ialomița; la secțiunea „Cu impact inclus” — 13 înscrieri — Fundația Alături de Voi România, Administrația Națională a Penitenciarelor, pentru un proiect de îmbunătățire a accesului tinerilor la programe de formare profesională și integrare socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Constanța.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.