luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăScandal în PMP. Robert Turcescu, contre cu Magdalena Bistriceanu pe teme de...

Scandal în PMP. Robert Turcescu, contre cu Magdalena Bistriceanu pe teme de Gabriela Firea

-

Deputatul PMP Robert Turcescu, fost consilier general, a criticat propriul partid pentru că nu-i face suficientă opoziție primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. În replică, purtătorul de cuvânt a partidului, Magdalena Bistriceanu, a spus că fostul candidat la Primăria Bucureștiului a obținut un rezultat „sub scorul partidului” și că „a fugit” la Constanța „pe un loc eligibil”.

Contrele au avut loc în contextul în care PMP nu s-a opus proiectului inițiat de Gabriela Firea privind înființarea a 19 societăți comerciale în subordinea PMB.

Robert Turcescu a scris pe Facebook că atunci când conducea el filiala PMP București „Firea n-a fost bine” deoarece se făcea opoziție. „Ca să fie clar: câtă vreme am condus organizația PMP București și atâta timp cât am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvîntul de ordine a fost OPOZIȚIE TOTALĂ față de PSD! Iar Firea n-a fost bine”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

În replică, purtătorul de cuvânt al PMP, Magdalena Bistriceanu, a scris, tot pe Facebook, că dacă Robert Turcescu ar fi obținut un scor „la nivelul partidului” la alegerile locale acum PMP ar fi avut încă un consilier general. „Observ că domnul <Tic-tac> sau <Firea e bine> aduce acuzații conducerii PMP București. Domnul Turcescu uită, când își acuză colegii de blat, că la alegerile locale <s-a bătut> cu Firea și a avut sub scorul partidului, iar după ce a ajuns consilier general la București,unde ar fi avut posibilitatea să-și arate <mușchii>, a fugit la Constanța…doar pe un loc eligibil! Știu, e minunat să-ți acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!  O zi bună tuturor! P.s :dacă era măcar la nivelul partidului la locale, acum aveam încă un consilier general”, a spus purtătorul de cuvânt al PMP.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Românii din Spania vor putea avea dublă cetăţenie

0
Marcel Ciolacu a făcut un anunț important pentru românii stabiliți în Spania, aducând vești despre schimbări semnificative care vor avea loc în această vară. CITEŞTE ŞI: Ciolacu, nervos pe PNL Acestea vizează diverse aspecte legate de statutul și drepturile comunității...