vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn procuror prins beat la vola de mai multe ori cere să...

Un procuror prins beat la vola de mai multe ori cere să iasă La pensie: Ce sumă URIAŞĂ va încasa

-

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți, 2 aprilie, cinci decrete de eliberare din funcție prin pensionare a unor magistrați. Printre cei pensionați se numără și procurorul Eugen Stoina, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

CITEŞTE ŞI: Cinci copii abuzați, timp de 10 ani ani, de bunici. Cazul este anchetat de procurori

Procurorul Stoina este implicat într-un scandal de proporții. Acesta ar fi urcat băut la volan, a lovit două autoturisme, dar a scăpat de testul de alcoolemie. Un fost polițist a postat o conversație audio cu procurorul, în care acesta recunoște faptele și chiar se mândrește cu reușita de a scăpa basma curată.

Fostul polițist Marian Răduinea a postat pe pagina lui de Facebook o înregistrare audio în care procurorul Tribunalului Sibiu, Eugen Stoina, recunoaște că a comis un accident rutier, aflându-se băut la volan, notează Turnulsfatului.ro.

Stoina a plecat de la DNA tot pentru o astfel de faptă

Beat fiind, Stoina a mai provocat un accident rutier în Capitală în urmă cu câțiva ani. Acesta a fost de fapt incidentul care i-a adus transferul de la DNA București la DNA Sibiu.

Era atât de beat că a adormit cu capul pe volan și plin de sânge până au ajuns polițiștii la locul accidentului. Ulterior, acesta a fost achitat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

AUR şi PNL s-au aliat la Satu Mare: UDMR a EXPLODAT!

0
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Oradea, că aşteaptă în continuare o reacţie din partea liderilor PNL privind coalizarea cu AUR în judeţul Satu Mare, într-o campanie ce are ca singur mesaj "Să luptăm împotriva maghiarilor!". CITEŞTE ŞI:...