Un procuror prins beat la vola de mai multe ori cere să iasă La pensie: Ce sumă URIAŞĂ va încasa

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți, 2 aprilie, cinci decrete de eliberare din funcție prin pensionare a unor magistrați. Printre cei pensionați se numără și procurorul Eugen Stoina, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

CITEŞTE ŞI: Cinci copii abuzați, timp de 10 ani ani, de bunici. Cazul este anchetat de procurori

Procurorul Stoina este implicat într-un scandal de proporții. Acesta ar fi urcat băut la volan, a lovit două autoturisme, dar a scăpat de testul de alcoolemie. Un fost polițist a postat o conversație audio cu procurorul, în care acesta recunoște faptele și chiar se mândrește cu reușita de a scăpa basma curată.

Fostul polițist Marian Răduinea a postat pe pagina lui de Facebook o înregistrare audio în care procurorul Tribunalului Sibiu, Eugen Stoina, recunoaște că a comis un accident rutier, aflându-se băut la volan, notează Turnulsfatului.ro.

Stoina a plecat de la DNA tot pentru o astfel de faptă

Beat fiind, Stoina a mai provocat un accident rutier în Capitală în urmă cu câțiva ani. Acesta a fost de fapt incidentul care i-a adus transferul de la DNA București la DNA Sibiu.

Era atât de beat că a adormit cu capul pe volan și plin de sânge până au ajuns polițiștii la locul accidentului. Ulterior, acesta a fost achitat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.