duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăEuroparlamentar PSD: Stop traseismului politic la nivel european!

Europarlamentar PSD: Stop traseismului politic la nivel european!

-

În contextul discuțiilor referitoare la noile reguli privind alegerile pentru Parlamentul European, Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a propus combaterea traseismului politic la nivel european.

„Stop traseismului politic la nivel european. În contextul discuțiilor referitoare la noile reguli privind alegerile pentru Parlamentul European am propus combaterea traseismului politic la nivel european”, a scris Victor Negrescu, pe Facebook.

Europarlamentarul spun că „este nevoie de normalitate și decență în viața politică”.

„Eurodeputații care își câștigă mandatele candidând pe listele unei formațiuni politice europene să își piardă automat locul în legislativul european dacă trec la altă familie politică europeană. Nu este normal ca persoane alese pentru a reprezenta un partid la nivel european să își schimbe orientarea politică odată ajunse în Parlamentul European. Este nevoie de normalitate și decență în viața politică”, a transmis Negrescu, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...