Șefa ICR Viena dezinformează în comunicările oficiale | VIDEO

ICR Viena
Fotografie modificată

Șefa Institutului Cultural Român de la Viena, Andreea Dincă, a pretins că petrecerea privată ținută ilegal în sediul instituției pe care o conduce nu a fost un chef, ci un eveniment oficial organizat de Biserica Penticostală Elim Viena.

Redactorul șef al publicației Cetateanul.net, Cătălin Antohe, a declarat, la Realitatea TV, că a luat legătura cu reprezentanții Bisericii Penticostale, iar aceștia au infirmat că ar fi organizat un eveniment în sediul Institutului Cultural Român de la Viena.

„Doamna de la ICR Viena a ajuns să dezinformeze în comunicările oficiale. A dat cheia Institutului unor persoane private, sediu al Ministerului Afacerilor Externe, iar acum a pretins că a fost o manifestare a Bisericii Penticostale, am luat legătura cu amândoi pastorii Bisericii Penticostale. Mi-au infirmat. Tot ce a făcut doamna a fost în disprețul legii 544. Încă stau pe gânduri dacă voi sesiza și alte organe de anchetă.

Ce e cel mai frumos e că Institutul Cultural Român nu reacționează în niciun fel, se dorește cu disperare acoperirea acestei probleme, deși Ministerul Afacerilor Externe mi-a răspuns oficial că pentru data la care a fost petrecerea nu a aprobat și nu a primit vreo cerere pentru aprobarea unui eveniment acolo, ceea ce era obligatoriu”, a declarat redactorul șef al Cetateanul.net, la emisiunea „Culisele Statului Paralel”, de la Realitatea TV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.