Poliţist, bătut în trafic în timp ce aplana un conflict: Agresorii reţinuţi

Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana
Politia Romana . Sursa foto: Politia Romana

Un polițist îmbrăcat în haine civile, care încerca să aplaneze un conflict izbucnit în trafic a fost lovit de unul dintre agresori, care nu cunoștea că respectivul este om al legii. Trei bărbați au fost reținuți.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată prin apel 112, în noaptea de marți spre miercuri, de către un bărbat care a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict în trafic.

Polițiștii l-au depistat și identificat bărbatul reclamat, care era însoțit de mai multe persoane.

Comportament agresiv

„Având în vedere că aceștia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție , care acționau, în civil în zona adiacentă.

CITEŞTE ŞI:  Craiova. Profesor reținut de polițiști după ce a fost acuzat că a pretins favoruri sexuale unei eleve

Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la fața locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism cu 3 ocupanți, unul dintre aceștia lovindu-l pe unul dintre polițiștii în civil”, transmite, marți dimineața, Poliția Capitalei.

Persoanele implicate au fost duse pentru audieri la sediul Secției 24 Poliție, iar polițistul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.