luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăModelul Sorin Oprescu. Primarul din Tallinn, Edgar Savisaar, arestat pentru luare de...

Modelul Sorin Oprescu. Primarul din Tallinn, Edgar Savisaar, arestat pentru luare de mită

-

Edgar SavisaarDupă Sorin Oprescu, primarul unei alte capitale europene a fost arestat pentru luare de mită. Primarul capitalei estone Tallinn, Edgar Savisaar, a fost arestat marți, fiind acuzat de procurori că a acceptat mită și obiecte în valoare de mai multe sute de mii de euro.

Edgar Savisaar a fost reținut marți dimineață în cadrul anchetei penale privind presupuse acte de luare de mită între între 2014 și 2015, a relatat postul public de televiziune eston.

Primarul arestat este liderul principalului partid de opoziție din Estonia, Partidul Centrist (prorus), care și-a consolidat pozițiile în urma alegerilor legislative ce au avut loc în luna martie, pentru a ajunge la 24,8% din voturi.

Ancheta procurorilor vizează și alte persoane suspectate de mijlocire sau primire de mită, dar a căror identitate nu a fost dezvăluită. Edgar Savisaar a mai făcut obiectul unei investigații în 2013 pentru o presupusă spălare de bani, iar în 2010 partidul său a fost acuzat că este finanțat cu fonduri din Rusia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...