Simion, atac la guvernanţi după ce românii din Diaspora care vin acasă de Sărbători vor fi ţinuţi în carantină: Îşi bat joc!

Liderul AUR George Simion a izbucnit după ce CNSU a decis că românii plecați în străinătate care revin în țară de sărbători trebuie să stea în carantină. Simion spune că decizia e absurdă și că la mijloc e vorba de bătaie de joc.

„Românii nu sunt bineveniţi în ţara lor şi românii din start sunt suspecţi pentru guvernanţi. Este o chestiune absurdă. Se continuă discriminarea asta între vaccinaţi şi nevaccinaţi. Atâta timp cât se prezintă un test care nu e făcut de mine acasă, e făcut de un organism abilitat şi spune că nu ai coronavirus, pentru ce să te mai bagi în carantină? De ce îşi bat joc de milioane de români care vin la rudele lor acasă?

CITEŞTE ŞI: Simion, scandal cu un reprezentant al LGBT: În numele toleranței pe care o propovăduiește jignește sentimentele a milioane de creștini!

Cum să-i bagi în carantină? Ei vin de sărbători şi trebuie să stea două săptămâni, chiar dacă nu au boala, dovedit cu un act medical?”, a declarat George Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.