În tinerețe, Emil Boc bătea la tobe în galeria U Cluj. Primarul Clujului prezintă atmosfera de la Fed Cup

Emil Boc despre Simona Halep Emil Boc bătea la tobe

În tinerețe. primarului oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc bătea la tobe când mergea la meciurile echipei de fotbal Universitatea Cluj, din galeria căreia făcea parte.

Weekend-ul trecut, edilul a stat alături de galeria României pe toată durata jocurile din partida de Fed Cup cu Cehia.

Chiar dacă în a doua zi, jucătoarele s-au luptat timp de aproape opt ore pentru calificarea în semifinale, Emil Boc bătea la tobe fără încetare. Emil Boc a vorbit despre atmosfera de la Ostrava şi despre cum a mobilizat galeria României.

Emil Boc a recunoscut că încă din tinereţe obişnuieşte să meargă în deplasări. Pe atunci era în galeria Universităţii Cluj: „Nu sunt cântăreţ, nu mă pricep la muzică. Mergeam în tinereţe cu fanii „U” Clujului la meciuri, mai băteam la tobe, dar de atunci nu am mai făcut-o. Dar uite că aşa ceva nu se uită. Am fost de câteva ori responsabil cu tobele la vremea aceea. Toba a fost luată din Sala Polivalentă din Cluj, e dotată cu aşa ceva şi cu alte obiecte care pot întreţine ritmul la meciuri. A fost ceva foarte frumos. Am fost 60 de oameni din cluj, câteva sute de români din alte ţări şi am făcut să pară că am jucat în România. Am transpirat câteva câmăşi, cred că m-am schimbat de câteva ori în cele opt ore petrecute acolo. Nu am ştiut cum a trecut timpul, eram toţi conectaţi la meci. Niciodată pe parcursul meciului nu am ţinut cont că suntem în avantaj sau că suntem conduşi”, a spus Boc petru ProSport.

Emil Boc bătea la tobe. A fost impresionat de cum a fost întâmpinat de cehi

Primarul Clujului a rămas impresionat şi de modul în care cehii i-au întâmpinat: „Eu mă uit cu admiraţie la modul în care ne-au tratat cehii. Au fost civilizaţi. Să joci cu campioana mondială în deplasare şi să şi câştigi e ceva fantastic.”

„Simona nu le-a dat şanse Pliskovei şi Siniakovei, dar să câştigi la dublu în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din lume e incredibil. Asta înseamnă că fetele noastre au suflet pentru România. Au venit, au jucat una pentru toate şi toate pentru una şi au câştigat. Monica Niculescu i-a zis Simonei să intre, iar Simona i-a transmis că are încredere în ea şi trebuie să joace la dublu cu Begu. E o atmosferă de echipă incredibilă. Ana Bogdan şi Buzărnescu încurajau echipa de pe bancă, ne-au ajutat şi pe noi. Ne-au dat apă, ne-au ajutat cu leucoplast pentru băţul de la tobă”, a încheiat Emil Boc.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here