Descoperire cutremurătoare într-o localitate din Dâmbovița

Sursa foto:deces
Sursa foto:deces

Trupul unei bătrâne dispărute în noiembrie a fost găsit pe un câmp de la marginea localității Mărceşti, din judeţul Dâmboviţa, la un kilometru și jumătate de casă femeii. 

Acolo au avut loc căutări la care au participat polițiști, jandarmi și câini de urmă. Rudele sunt convinse că femeia de 88 de ani a fost victima unui răufăcător. Trupul bătrânei este în stare avansată de descompunere, medicii legiști trebuind să facă o expertiză pentru a stabili cauza decesului, potrivit stirileprotv.ro.

. Femeia mergea greu și nu se pleca niciodată de acasă. Ea a dispărut pe dată de 19 noiembrie. Rudele presupun că ar fi fost victima unui accident rutier sau a unui agresor și că făptașul ar fi ascuns trupul că să scape nepedepsit. Un vânător este cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a dat peste trupul fără viaţă al unei femei, pe câmpul de la marginea localităţii Mărceşti spre localitatea Gheboaia. Criminaliştii au constatat că este vorba despre femeia căutată de mai bine de două luni de zile.

 „Mama nu avea cum să ajungă acolo. Cameră video este la cimitir, nimeni nu a văzut-o. Ee nicio cameră nu apare. Vecinii nu au văzut-o nici în stânga, nici în dreapta”., a declarat Mircea Vasile, fiul victimei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here