sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn medic din Zalău a recunoscut în fața procurorilor că a luat...

Un medic din Zalău a recunoscut în fața procurorilor că a luat mită

-

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, pentru acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu.

Pedeapsa stabilită a fost o condamnare de trei ani, cu suspendarea executării pedepsei, potrivit g4media.ro.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în perioada 2019-2022, inculpata NLM, în calitate de medic şef serviciu în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a prelucrat un număr de 3.199 lame de frontiuri citologice, teste Babeş Papanicolau, preluate de la medicii ginecologi, care au prelevat probele de la paciente, fără ca aceste teste să fi fost solicitate prin policlinica spitalului, fără a exista bilete de trimitere sau dovada calităţii de asigurat şi fără ca aceste servicii medicale să fi fost decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Testele au fost efectuate cu încălcarea legislaţiei primare, cu consecinţa cauzării unui prejudiciu în cuantum de 126.960 de lei în dauna Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău”, se arată, vineri, într-un comunicat de presă al Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. S-a reţinut în sarcina inculpatei şi faptul că, în schimbul acestor servicii, a primit aproximativ 46.000 de lei. Acordul de recunoaştere a vinovăţiei presupune trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere pe durata unui termen de trei ani. Inculpata a achitat integral prejudiciul cauzat Spitalului Judeţean. Medicul a pus la dispoziţia procurorilor, într-un cont bancar, suma primită ca mită.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...