Dispariție misterioasă dintr-un hotel din Piatra-Neamț

Ema-Maria Doboş
Ema-Maria Doboş sursa foto IPJ

O tânără în vârstă de 31 ani, din judeţul Bacău, este dată dispărută după ce şi-a abandonat lucrurile într-o cameră de hotel din municipiul Piatra-Neamţ.

Ea nu a mai revenit, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ. Reprezentanţii hotelului au sesizat autorităţile după ce tânăra nu a făcut chek-out-ul pe data de 30 septembrie, când expira perioada şederii. Familia tinerei şi-a dat abia acum acordul de mediatizare a dispariţiei, motiv pentru care poliţiştii cer sprijin public pentru a afla informaţii despre acest caz, potrivit digi24.ro.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către reprezentantul unei unităţi de cazare din Piatra-Neamţ cu privire la faptul că Ema-Maria Doboş, în vârstă de 31 ani, din judeţul Bacău, a plecat din unitatea de cazare la data de 30 septembrie a.c., fără a realiza formalităţile de check-out, lasându-şi bunurile personale în camera unde a fost cazată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu. Tânăra are 1,72 metri înălţime, păr lung, şaten, prins în coc. La data dispariţiei, ea era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămaşă din jeans de culoare bleu, purtând încălţăminte de culoare albă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.