duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăVIDEO. Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile...

VIDEO. Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București

-

Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București.

În echipă, alături de colegii noștri din Parlamentul European, putem aduce și mai mult! Acești bani sunt o șansa pentru a face comunitățile, din toată România, mai prietenoase cu oamenii.

„Voi milita pentru atragerea de fonduri nerambursabile și după alegerile din 9 iunie, așa cum am făcut în mandatul anterior când primele vizite au fost la Bruxelles, la Parlamentul European.

Relația dintre București, România și Uniunea Europeană este esențială și avem un profit enorm până acum, peste 1 miliard de euro în Capitală și aproape 70 miliarde de euro la nivel național”, a declarat Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei (VIDEO).

Am pierdut peste trei ani

„Capitala Viitorului este despre oameni, dar mai ales despre servicii publice care să ridice calității vieții în Bucureşti.

Nu avem un oraș sărac, resurse există suficiente. Ducem lipsă, pe alocuri, de gospodari, de echipe care să știe să gospodărească și să aducă orașul la standardele pe care le merită bucureștenii.

Cu puține exemple, am pierdut peste trei ani. Timpul nu a stat în loc, a regresat din păcate.

Am discutat despre situația Capitalei, la ședința organizației PSD București, împreună cu liderii organizațiilor de sector, parlamentarii, liderii organizațiilor de femei, tineret și seniori.

Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare, în 9 Iunie. Este foarte important ca bucureștenii să știe ce înseamnă să fim reprezentanți cât mai bine în Parlamentul European.

Echipa social-democrată a reușit să aducă 1 miliard de euro fonduri europene în Capitală, între 2016 și 2020. Majoritatea proiectelor derulate în ultimii trei ani sunt cu finanțarea obținută de social-democrați.

Fondurile nerambursabile europene sunt o oportunitate pe care nu trebuie să o ratăm. Profitul României din relația cu Uniunea Europeană a depășit 60 de miliarde de euro”, a scris Gabriela Firea, vineri, pe pagina de Facebook.

* Partidul Social Democrat – Alianta PSD-PNL CMF 41240002

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...