luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPiedone îl desființează pe Mircea Geoană: „Nu a existat nicio discuție privind...

Piedone îl desființează pe Mircea Geoană: „Nu a existat nicio discuție privind susținerea sa la președinție”

-

Cristian Popescu Piedone a dezmințit categoric informația potrivit căreia PUSL ar încerca să negocieze cu Mircea Geoană pentru a-l susține acesta la alegerile prezidențiale.

Într-o declarație pentru Știri pe Surse, Cristian Popescu Piedone a explicat că nu au existat discuții în acest sens.

„Nu a existat nicio ședință a conducerii PUSL și prin urmare nicio decizie privind susținerea la prezidențiale a domnului Mircea Geoană. PUSL va analiza ofertele electorale prezidențiale care vor veni în viitor și va decide pe cine susține”, a spus liderul umaniștilor.

Într-o ședință a Biroului Executiv Central al PUSL, Grațiela Gavrilescu, a primit mandat pentru a negocia alianțe în vederea alegerilor prezidențiale și parlamentare.

Președintele Biroului Executiv al PUSL, Grațiela Gavrilescu, a explicat că a primit mandat pentru a începe negocierile pentru alegerile prezidențiale și parlamentare.

„S-a votat în Biroul Executiv Central împuternicirea mea, ca și președinte al Biroului Executiv să pot să încep negocieri în vederea unor alianțe pentru prezidențiale și pentru parlamentare”, a spus Gavrilescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...