VIDEO Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA când primea o mită 1,25 milioane de lei

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA vineri seara, în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 de milioane de lei pentru acordarea unui contract. Marcel Ciolacu a anunțat că va propune excluderea lui Buzatu din partid.

Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant, vineri seara, de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Șeful CJ Vaslui a primit mita cu bani marcați de DNA la un restaurant unde lua masa. Buzatu s-a întâlnit în acea locație cu un om de afaceri care era denunțător în acest caz. Potrivit Digi 24, banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu.

Dumitru Buzatu este unul dintre cei mai vechi lideri PSD, fiind la al treilea mandat în fruntea Consiliului Județean Vaslui.

Ciolacu: Voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va convoca de urgenţă, BPN în format online şi va propune excluderea lui Buzatu din partid.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a transmis Marceș Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.