joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric: Cota obligatorie de coloniști este un atentat la securitatea națională

Sorin Lavric: Cota obligatorie de coloniști este un atentat la securitatea națională

-

După ce ministrul Integrării și Migrației din Danemarca, Kaare Dybvad Bek, a declarat că este nevoie de o gestionare strictă a fenomenului migrației, senatorul AUR Sorin Lavric a comentat afirmațiile oficialului danez.

„Când e vorba de migrație, țărilor nordice le-a ajuns cuțitul la os. Indiferent că vorbim de Danemarca, Suedia sau Norvegia, situația e aceeași: năpădite de hoardele străine, ele sunt precum o soluție suprasaturată: masa autohtonă nu mai poate absorbi puzderia de alogeni. Copenhaga, Göteborg sau Oslo oferă invariabil priveliștea unor cuiburi excedate de numărul de păsări migratoare.

De curând, ministrul Integrării și Migrației din Danemarca, Kaare Dybvad Bek, într-un interviu acordat postului „Deutsche Welle”, a pus degetul pe rană: politica migraționistă în UE este un eșec. Lăsând la o parte limbajul de lemn de care face uz („a gestiona fluxurile migratorii” etc), ministrul face câteva observații pertinente:

1. Cota obligatorie de coloniști pe care o impune Bruxelles-ul este un atentat la securitatea națională;

2. Deciziile privind fenomenul migrator trebuie să țină exclusiv de parlamentele naționale;

3. Întrucât refuză să fie asimilați, coloniștii trebuie să fie strămutați (potrivit limbajului de lemn „relocați”) în țări terțe, precum Ruanda sau alte țări africane;

În urechile birocraților de la Bruxelles, interviul ministrului danez cade ca nuca-n perete, întrucât mesajul e taman pe dos față de voința Comisiei Europene, al cărei scop e distrugerea omogenităților etnice din țările Europei, cu eliminarea treptată a religiei creștine. Dar națiunile Europei s-au trezit, intuind că în ritmul acesta, în numele toleranței universale, își vor sacrifica propriul filon ancestral. Prin aceeași trezire trebuie să treacă, la rândul ei, România”, susține Sorin Lavric, președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Reuniunea de la Copenhaga

Miniştri din Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda şi Islanda au convenit ca ţările lor să coopereze mai strâns pentru expulzarea solicitanţilor de azil respinşi şi a altor străini fără permis de rezidenţă.

În timpul unei reuniuni de două zile la Copenhaga, desfășurată la finalul lunii octombrie, ţările nordice au convenit asupra intereselor lor comune, a declarat ministrul danez al imigraţiei şi integrării, Kaare Dybvad Bek.

Miniştrii au adoptat trei iniţiative, axate pe ‘întărirea proiectelor de reintegrare în ţările de origine, coordonarea operaţiunilor nordice comune de returnare în colaborare cu Frontex, şi furnizarea de asistenţă pentru migranţii blocaţi în Africa de Nord care doresc să revină voluntar în ţările lor’, se precizează într-un comunicat de presă.

Danemarca şi-a înăsprit politica în materie de imigraţie în ultimii ani, încerând să-şi convingă vecinii să urmeze aceeaşi linie.

În Suedia, un guvern conservator a preluat puterea în 2002 cu sprijinul partidului de extrem dreapta Democraţii Suediei. În Finlanda s-a format recent un guvern de coaliţie din care face parte şi formaţiunea de extremă dreapta Finlandezii.

Ambele guverne au anunţat politici mai aspre în materie de migraţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...