luni, iunie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăRareș Bogdan, despre remanierea Guvernului: La trei luni de la preluarea guvernării,...

Rareș Bogdan, despre remanierea Guvernului: La trei luni de la preluarea guvernării, nu putem să creăm dezechilibre

-

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a vorbit despre o posibilă remaniere în Guvern, afirmând că decizia o ia Biroul Executiv Naţional al PNL, care cuprinde 55 de oameni. „Părerea mea este că, la trei luni de la preluarea guvernării, nu putem să creăm dezechilibre în cadrul unui Guvern”, a spus Rareș Bogdan.

Liberalul a ţinut să precizeze că ”remanierea vine la propunerea prim-ministrului, el este cel care hotărâşte şi care propune”, iar evaluarea miniştrilor este făcută tot de premier, potrivit Constituţiei.

„Este pur şi simplu o discuţie firească, să vedem ce am realizat în trei luni, cum funcţionează relaţia în teritoriu între PNL şi PSD şi pe fondul unei crize energetice. (..) Am discutat despre PNRR, avem 14 puncte care trebuie închise până pe 31 martie, pentru a primi o nouă tranşă din banii nerambursabili. Am discutat despre colaborarea din ministere şi atribuţiile secretarilor de stat atribuţii, de asemenea, despre cei 2,5% pentru apărare. (…) Părerea mea este că, la trei luni de la preluarea guvernării, nu putem să creăm dezechilibre în cadrul unui Guvern”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...