PSD îl atacă pe Rareș Bogdan: Probabil a vrut să se deghizeze în intelectual de Halloween

PSD îl atacă pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, după ce acesta a declarat despre Marcel Ciolacu că are „câteva mii de cărți” citite în plus.

„Să-și ia altă echipă de consultanță care să-i pună vorbele în gură. Să ne lase în pace, să se ocupe de guvernare. (…)Am avut războaie publice și m-am luptat cu personaje mult mai cultivate decât Marcel Ciolacu. Probabil Victor Ponta citise cam 1.500 de cărți în plus față de Marcel Ciolacu și avea ceva mai multă școală. Liviu Dragnea era mult mai abil și mult mai șmecher decât Marcel Ciolacu, deși nu avea școală. Deja încep să-mi pierd răbdarea”, a spus duminică Rareș Bogdan la Digi24.

PSD: Meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează nu sunt cărți!

La scurt timp, social-democrații i-au răspuns lui Rareș Bogdan.

„După ce <a rezolvat pensiile speciale în 30 de zile>, Rareș Bogdan și-a ales o nouă temă de dezbatere lansând atacuri la adresa PSD și a liderului social-democrat Marcel Ciolacu. Dl Rareș Bogdan probabil a vrut să se deghizeze în intelectual de Halloween. Îi spun atât: meniurile din restaurantele de fițe pe care le frecventează în Europa și de unde se bate cu <specialii> NU sunt cărți!” , a scris pe Facebook, Gabriel Zetea, vicepreședinte al partidului.

„Eu cred că dacă ”se apucă” Rareș Bogdan de Marcel Ciolacu așa cum amenință pe la televizor, maxim poate să strige cu ochii ieșiți din orbite: MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! MARCEEEL CIOLACU PREȘEDINTE! Așa cum numai un ”intelectual” fin ca el știe! Curaj, Rareș! Dar nu te apuca așa cum ai făcut cu pensiile speciale ultima dată! Fii profesionist, măcar o dată….”, a scris deputatul Marian Mina.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.