vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPSD a decis ce va face cu Guvernul Ciucă

PSD a decis ce va face cu Guvernul Ciucă

-

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu au existat negocieri cu cei de la PNL, singurele discuții au fost purtate cu Nicolae Ciucă, premierul desemnat.

Ciolacu a explicat că social-democrații nu vor susține un guvern minoritar.

Noi discuţii cu premierul desemnat

„În primul rând, nu cred că are importanță dacă există sau nu există o întâlnire. Astăzi, de dimineață, am stat de vorbă telefonic cu premierul desemnat și încercăm să găsim o soluție politică la această criză. Eu am o comunicare cu prim-ministrul desemnat. Consider că am această obligație, ca lider de partid să discut cu premierul desemnat.

Nu am, în schimb, negocieri cu PNL. PSD trebuie să se implice în rezolvarea acestei crize și trebuie să fie parte la rezolvarea acestei crize.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu s-a RĂZGÂNDIT: Ar putea vota un guvern minoritar!

În interiorul partidului există o opțiune clară de a nu susține un guvern minoritar. Nu este luată o hotărâre, dar eu v-am spus ceea ce gândesc colegii mei.”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Dumneavostră credeți că dl Florin Cîțu este decizional în ceea ce se întâmplă în acest moment în România? Eu am altă părere. Îi doresc succes în activitatea dânsului”, a spus Marcel Ciolacu, la sediul PSD, întrebat cum comentează faptul că Florin Cîțu se opune intrării PSD la guvernare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...