Președintele Iohannis, mesaj pentru Regele Charles, diagnosticat cu cancer: „Îi dorim Majestății sale însănătoșire completă”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru Regele Charles III, diagnosticat cu cancer: „Îi dorim Majestății sale însănătoșire completă”.

”Gândurile noastre se îndreaptă către Majestatea Sa Regele Charles III şi Familia Regală, precum şi spre poporul Regatului Unit, în aceste momente dificile. Îi dorim Majestăţii Sale însănătoşire completă”, a scris pe reţeaua X, președintele Klaus Iohannis.

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a transmis Palatul Buckingham. Nu se oferă alte detalii despre stadiul cancerului sau despre un prognostic.

„Majestatea Sa a ales să-și împărtășească diagnosticul pentru a preveni speculațiile și în speranța că va ajuta la înțelegerea publică pentru toți cei din întreaga lume care sunt afectați de cancer”, se spune în comunicat.

„În mod regretabil, o serie de angajamente publice viitoare ale regelui vor trebui să fie reorganizate sau amânate. Majestatea Sa dorește să își ceară scuze tuturor celor care ar putea fi dezamăgiți sau deranjați ca urmare a acestui fapt”, a transmis Palatul Buckingham.

Palatul a mai precizat că regele a primit îngrijiri de specialitate și „așteaptă cu nerăbdare să revină la îndatoririle publice depline cât mai curând posibil”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.