Premierul Cîțu: Putem merge mai departe dacă cei de la USR PLUS retrag moțiunea

Premierul Florin Cîţu le-a transmis colegilor din USR PLUS că guvernarea în formula de coaliţie poate să meargă mai departe dacă retrag moţiunea de cenzură şi se reaşază la masa discuţiilor.

„Le-am spus colegilor de la USR că încă putem să mergem mai departe, trebuie doar să retragă această moţiune din Parlament. Gândiţi-vă că pentru PNL o să fie foarte greu în viitor să stea la aceeaşi masă cu cei care au dat jos guvernul condus de un premier liberal alături de AUR şi PSD, cei mai mari duşmani ai PNL. Deci, cum poţi să crezi că vei veni în viitor să negociezi cum să poţi să faci o coaliţie cu PNL după ce i-ai dat jos premierul, ai dat jos guvernarea, ai aruncat ţara în aer?

Dar, nu aşa, alături de AUR şi PSD, cei mai mari duşmani ai PNL. Este încă timp să fie retrasă această moţiune. Dacă se retrage această moţiune revenim la masă, discutăm, haideţi să discutăm, vedem, stăm o zi, două, ne calmăm, fără declaraţii, fără nimic, dacă vrem să mergem mai departe. (…) Este singura soluţie pentru România, România poate să aibă doar o guvernare de dreapta”, a afirmat Cîţu la Digi 24.

Joi, de la ora 16.00, se va întruni plenul Parlamentului, convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, pentru prezentarea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîțu

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.