Premierul Ciolacu, mulțumit de cum se desfășoară lucrările la Autostrada Moldovei

Premierul Marcel Ciolacu anunță că Autostrada Moldovei (A7) prinde contur. Cu un total de 319 kilometri de autostradă, A7 este cel mai lung șantier aflat în execuție în acest moment în România.

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat vineri, împreună cu ministrul Transporturilor, şantierul proiectului „Centura Bârlad”.

„Ce mă bucur mult este că, în sfârşit, vorbim de autostrada Moldovei. Am văzut împreună azi împreună cu domnul ministru deja pe anumite porţiuni suntem la stadiul doi, iar aici unde era o lucrare întârziată. Îi felicit pe constructorii care sunt aici de faţă, au reuşit de la 15% şi au ajuns la un stadiu de 88%. Ministerul Transporturilor a reuşit să fazeze, cred că de când aţi preluat dumneavostră ministerul, domnule Grindeanu. Cu propunerea domnului primar e făcută pe urmă o descărcare către cel mai important agent economic şi unde primăria are şi teren şi veţi vedea imediat ce dezvoltare economică va fi”, a declarat Marcel Ciolacu,

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa Executivului că pentru Autostrada Moldovei Guvernul vine cu o finanţare de 600 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiţii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.