miercuri, mai 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalPNL a votat excluderea lui Orban într-o şedinţă cu scandal: V-ați făcut...

PNL a votat excluderea lui Orban într-o şedinţă cu scandal: V-ați făcut colegii slugi. Aveți o obsesie!

-

Biroul Executiv al PNL a votat în ședința de vineri, 12 noiembrie, excluderea din partidul a fostului președinte Ludovic Orban.

Au fost 35 de membri BEx prezenți, dintre care 31 au votat pentru excludere. Au fost două voturi împotrivă și două voturi nule.

Ludovic Orban a cerut demisia întregii conduceri a PNL și în special a lui Florin Cîțu, potrivit unor surse participante la ședință.

Scandal cu Florin Roman

Spiritele s-au încins în ședință, iar Ludovic Orban a fost contrat puternic de Florin Roman, care i-a reproșat că a adus o mulțime de foști PSD-iști în PNL.

„Vă aduc aminte că în mai 2020 PNL avea 40 la sută intenție de vot. Este grobian ce faceți. Spuneați că soțîi sau soțiile unora din ALDE trebuie păstrați. Ce faceți e grobian acum. PNL v-a susținut mereu. Dacă erați ok cu președintele, aici făceați curat în casă, ii umpleați și butelia. Ați ajuns prim-ministru cu voturile PSD. A doua înscăunare, tot cu voturile PSD. Am fost martor la discuțiile cu dvs și Ciolacu”, a afirmat Roman.

CITEŞTE ŞI: Orban îl atacă pe Cîţu şi anunţă că îşi face partid

„Ați încălcat statutul și codul etic. În integralitate codul mai ales. Trebuia să fiți exclus mai demult. V-ați făcut colegii slugi. Aveți o obsesie”, a afirmat și secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu.

Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, înaintea şedinţei BEx a PNL despre exluderea lui Ludovic Orban şi a răspuns: „Este o decizie a partidului. Eu mă voi pronunţa în interiorul BEx. Nu este vorba despre persoana domnului Ludovic Orban. Orice membru al PNL care încalcă Statutul, trebuie să sufere consecinţele”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şedinţă de URGENŢĂ a Coaliţiei: Nu mai sunt bani!

0
Coaliția de guvernare PNL-PSD se pregătește să discute o Ordonanță de Urgență (OUG) ce vizează majorări salariale pentru anumite categorii de bugetari, cu un impact bugetar estimat la 1,2 miliarde lei. Ministrul Marcel Boloș a calculat această sumă, care...