Orban îl atacă pe Cîţu şi anunţă că îşi face partid

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, susține că Florin Cîțu nu e calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc.

Tot Orban este cel care și-a manifestat sprijinul pentru Cîțu, înainte să intre în cursa pentru șefia PNL – câștigată de Cîțu.

„Avem un președinte de partid care a făcut praf coaliția și partidul. Partidul a devenit nefrecventabil și are o echipă nelegitimă. A bătut palma cu PSD în condițiile în care am avut mesaje în campanie votați PNL ca să scăpați de PSD. Vor să mă dea afară din partid: foarte bine.

CITEŞTE ŞI: DNA dă buzna peste oamenii lui Orban: Conducerea PNL Argeş, acuzată că intervenea pentru pilele de la stat

Oricum vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante luate de președintele Iohannis, Cîțu și apropiații acestuia.

Florin Cîțu nu e calificat nici măcar să conducă o administrație de scară de bloc, darămite PNL”, a spus Orban.

Îşi face alt partid

„Mă voi consulta cu colegii și oamenii care au conștiință dacă îmi voi face partid”, a spus fostul lider liberal.

Declarația vine în contextul în care o parte din PNL îl contestă pe FLorin Cîțu, iar unii liberali și-au dat demisia din grupurile PNL din Parlament. De asemenea, în partid se dorește excluderea lui Ludovic Orban din formațiune. Gestul lui Orban de a înființa un nou partid cu oameni nemulțumiți din PNL ar putea afecta serios credibilitatea de lider a lui Florin Cîțu. Consecințele ar fi grave pentru „echipa câștigătoare”, întrucât puterea acestora ar scădea și mai mult în Parlament și în perspectiva unor posibile alegeri anticipate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.