duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Apărării infirmă că o dronă ar fi căzut pe malul românesc...

Ministrul Apărării infirmă că o dronă ar fi căzut pe malul românesc al Dunării

-

Un oficial ucrainean a anunțat că o dronă rusească a căzut pe teritoriul României. Ministrul român al Apărării, Angel Tîlvăr neagă, însă, incidentul.

„Infirm în mod categoric informațiile apărute în spațiul public cu privire la o așa-zisă situație apărută în cursul nopții de 3 spre 4 septembrie, în care drone rusești ar fi căzut pe teritoriul național al României. Structurile cu responsabilități ale MApN au monitorizat în timp real situația generată de atacurile rusești executate cu drone, atât în cursul nopții trecute, cât și sâmbătă spre duminică, asupra infrastructurii portului Reni”, a transmis ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, pe Facebook.

Potrivit surse citate, în niciun moment mijloacele de atac utilizate de Federația Rusă nu au generat amenințări militare directe la adresa teritoriului național sau apelor teritoriale ale României.

„Ministerul Apărării Naționale a luat măsuri de vigilență întărită în spațiul național terestru, maritim și aerian și contribuie la consolidarea posturii de apărare și descurajare pe flancul estic, conform planurilor naționale și aliate.

Atacurile Federației Ruse îndreptate împotriva obiectivelor și infrastructurii civile din Ucraina sunt nejustificate și în profundă contradicție cu regulile dreptului internațional umanitar”, a adăugat ministrul Apărării.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Pai este dezideratul d-lor sa ne vada intrati in rahatul pe care l-au creat sub ,,justificarea ,,apararii teritoriale ,, facand praf si pulbere teritoriul, alungand populatia civila dincolo de granite in masa ,vietile pierdute fiind ,,neinsemnate,, vis a vis de interesele liderilor =sclavetii USA-NATO….ceea ce si ai Ro au comanda ferma…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...