duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGrindeanu spune că bucata lipsă de autostradă dintre Timiş şi Hunedoara „este...

Grindeanu spune că bucata lipsă de autostradă dintre Timiş şi Hunedoara „este o ruşine naţională”

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre bucata de autostradă care lipseşte între judeţele Timiş şi Hunedoara. „Este o ruşine naţională ceea ce se întâmplă acolo”, a afirmat ministrul.

Ministrul Transporturilor susține că așteptat foarte mult în trafic din cauza acestei bucăţi de autostradă care lipseşte.

”Sunt zile, şi au fost zile peste vară, venind dinspre Timişoara spre Bucureşti, unde s-a stat peste o oră la descărcarea şi la sensul giratoriu de la Margina. E o ruşine, e absolut o ruşine. S-a ajuns în această situaţie şi îmi asum ceea ce spun, pentru că ştiu foarte bine situaţia. În 2017, eram prim-ministru în acele prime şase luni şi era un ministru al Transporturilor atunci, cred că Răzvan Cuc şi l-am întrebat ce se întâmplă cu această bucată. El a spus că trebuie să construim pasaje pentru urşi, deci e o chestiune care ţine de mediu. Sigur, eu am chemat în acea perioadă pe toţi cei de la Romsilva, de la AJVPS-urile locale să îi întreb dacă există, totuşi, urşi în zonă. În acea perioadă nu existau urşi, mă rog, nu mai vreau să descopăr trecutul”, a declarrat Sorin Grindeanu, la Digi 24.

Potrivit ministrului, lucrările au stat în loc din cauza unor tuneluri pentru urşi ce trebuiau construite.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...