luni, iulie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGrindeanu, despre închiderea Văii Oltului: „Mă interesează să fac autostrăzi, cu toate...

Grindeanu, despre închiderea Văii Oltului: „Mă interesează să fac autostrăzi, cu toate riscurile”

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că nu va renunța la restricționarea traficului pe Valea Oltului.

Între 8 iulie și 9 august circulația pe Valea Oltului va fi închisă pe parcursul zilei pentru efectuarea de lucrări la autostrada Sibiu-Pitești.

„Știu că e an electoral și știu că poate 90% dintre oamenii politici ar fi luat decizia să amâne eventualele lucruri care să ducă la un disconfort. Dar autostrăzile nu au culoare politică și atât timp cât soluția este aceasta, dacă vrem să avem autostrăzi, de a restricționa pe o perioadă de o lună traficul, eu nu ezit, chiar dacă e an electoral și chiar dacă mulți mi-au spus că ar fi mai bine să amânăm, sunt mai importante autostrăzile decât alegerile. Au fost destui ani în care probabil că s-a gândit altcumva și au fost mai importante alte lucruri. Îmi asum acest lucru. Pe mine mă interesează să fac autostrăzi în România, cu toate riscurile”, spune Sorin Grindeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sindicaliştii de la TAROM sar la gâtul lui Grindeanu: A uitat că a dat afară 800 de salariați?!

0
După ce mai multe curse au fost anulate de TAROM, luni dimineață „din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor", ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a solicitat managementului companiei să ia urgent măsuri pentru situația creată. CITEŞTE ŞI: Grindeanu despre...