vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGorghiu, despre greva profesorilor: Salarizarea în domeniul educației este o problemă...

Gorghiu, despre greva profesorilor: Salarizarea în domeniul educației este o problemă care va trebui să fie rezolvată

-

Sindicatele din Educație au solicitări legitime, dar soluțiile pot fi generate exclusiv prin dialog, susține vicepreședintele PNL Alina Gorghiu.

„Salarizarea în domeniul educației este o problemă care va trebui să fie rezolvată și cred că liderii partidelor politice care formează coaliția de guvernare au decis foarte bine, să nu mai discute despre rotație, să discute despre probleme care sunt importante”, a declarat Alina Gorghiu.

Potrivit sursei citate, legea salarizării va trebui să cuprindă solicitările pe care sindicaliștii din educație le au.

„Guvernul a avansat deja niște propuneri, bonusul pentru debutanți, pachetul de investiții prins în legile de astăzi. Soluțiile pot fi generate exclusiv prin dialog. Dialogul va avea loc cu cei care răspund de acest sector, și anume ministrul Muncii, care va trebui să găsească, împreună cu noi toți, pentru că vom sprijini finalizarea acestei greve și identificarea soluțiilor, demersul colectiv”, adaugă Alina Gorghiu.

Peste 150.000 de profesori şi 50.000 – 60.000 de angajați nedidactici şi personal auxiliar au început luni greva generală.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Fetiţă, în comă după ce a fost spălată cu o soluţie împotriva puricilor

0
O fetiţă de 10 ani din judeţul Caraş-Severin a ajuns la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, după ce mama a folosit în locuinţă o substanţă toxică, de uz veterinar, pentru a scăpa de purici. Medicii spun că...