Eugen Tomac îi cere demisia ministrului Marcel Boloș

Eugen Tomac
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că „singurul lucru pe care-l poate face politic acum Guvernul este să se retragă PNL de la guvernare, iar domnul Marcel Boloş să-şi prezinte demisia”.

Reacția președintelui PMP vine după punerea în transparenţă a pachetului de măsuri fiscale cu care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament.

„Este o catastrofă ceea ce propune în momentul de faţă Guvernul, pentru că nu au nici un fel de studiu de impact, nu există nici un fel de măsuri tranzitorii, în condiţiile în care legea fiscal-bugetară obligă Guvernul să implementeze orice fel de modificări cu termen de implementare şase luni. (…)Singurul lucru pe care-l poate face politic acum Guvernul este să se retragă PNL de la guvernare, iar domnul Marcel Boloş să-şi prezinte demisia. Un asemenea document este de neacceptat pentru un partid care promovează susţinerea mediului de afaceri şi proprietatea privată. Este inacceptabil acest compromis pe care-l face PNL-ul. Singurul lucru pe care-l poate face PNL în momentul de faţă este să se dezlipească definitiv de PSD, pentru că este o asumare nefirească”, a transmis Eugen Tomac, citat de News.ro.

Proiectul de lege privind noile măsuri fiscale, pentru care Guvernul ar urma să îşi asume răspunderea în Parlament, prevede impozit pe cifra de afaceri, impozit suplimentar de 1% pentru instituţiile de credit, eliminarea unor facilităţi pentru angajaţii din IT şi construcţii, reducerea numărului total de funcţii de conducere, condiţionează acordarea voucherelor de vacanţă de nivelul salariului, limitează nivelul sporurilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.